Veronica Mars

Dianna Agron - Životopis

15. června 2008 v 0:27
Profese:
Herečka
Datum narození: 30. 04. 1986 (22 let)
Místo narození: Savannah, Georgia, USA
Znamení: Býk
Životopis:

Christian Clemenson - Životopis

15. června 2008 v 0:24
Profese:
Herec
Datum narození: 17. 03. 1958 (50 let)
Místo narození: Humboldt, Iowa, USA
Znamení: Ryby
Životopis:

Laura San Giacomo - Životopis

15. června 2008 v 0:21
Profese:
Herečka
Datum narození: 14. 11. 1962 (45 let)
Místo narození: Hoboken, New Jersey, USA
Znamení: Štír
Životopis:

Alyson Hannigan - Životopis

15. června 2008 v 0:18
Profese:
Herečka
Datum narození: 24. 03. 1974 (34 let)
Místo narození: Washington D.C., USA
Znamení: Beran
Životopis:

Lisa Rinna - Životopis

15. června 2008 v 0:15
Profese:
Herečka
Datum narození: 11. 07. 1963 (44 let)
Místo narození: Newport Beach, Kalifornie, USA
Znamení: Rak
Životopis:

Adam Hendershott - Životopis

15. června 2008 v 0:12
Profese:
Herec
Datum narození: 06. 06. 1983 (25 let)
Místo narození: Los Angeles County, Kalifornie, USA
Znamení: Blíženci
Životopis:

Jessy Schram - Životopis

15. června 2008 v 0:09
Profese:
Herec
Datum narození: 15. 01. 1986 (22 let)
Místo narození: Skokie, Illinois, USA
Znamení: Kozoroh
Životopis:

Robert Ri'chard - Životopis

15. června 2008 v 0:07
Profese:
Herec
Datum narození: 07. 01. 1983 (25 let)
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Kozoroh
Životopis:

Paula Marshall - Životopis

15. června 2008 v 0:04
Profese:
Herečka
Datum narození: 12. 06. 1964 (44 let)
Místo narození: Rockville, Maryland, USA
Znamení: Blíženci
Životopis:

Rick Peters - životopis

14. června 2008 v 21:28
Profese:
Herec
Datum narození: Červen, 1967
Místo narození: Detroit, Michigan, USA
Znamení: Blíženci
Životopis:

Corinne Bohrer - životopis

14. června 2008 v 21:25
Profese:
Herečka
Datum narození: 18.10.1958
Místo narození: Camp Lejeune, Severní Karolína, USA
Znamení: Váhy
Životopis:

Rodney Rowland - Životopis

14. června 2008 v 21:22
Profese:
Herec
Datum narození: 20. 02. 1964 (44 let)
Místo narození: Newport Beach, Kalifornie, USA
Znamení: Vodnář
Životopis:
Filmografie:
2007I Know Who Killed Me ...Kenny Scaife
2005"Tráva" ("Weeds") ...Chess
2004Veronica Mars (TV) (Veronica Mars) ...Liam Fitzpatrick
2003Hráči (Shade) ...Jeff
2002Těžký prachy (Run for the Money) ...Butch
2001Panic ...Neil
2001Soulkeeper ...Corey Mahoney
20006. den (The 6th Day) ...P. Wiley
2000Tanec v Modrém pokušení (Dancing at the Blue Iguana) ...Charlie
1999Crime of Passion, A ...Marci's Ex-Boyfriend
1998Power Play ...Lt. Bobby "Chaser" Griffin
1997Pensacola: Wings of Gold ...Lt. Bobby "Chaser" Griffin (1997-1998)
1996Marshal Law ...Butchie
1996Hearts Adrift ...Rowdy Heller
1995If Someone Had Known ...Doug Pettit
1995Just Looking ...Lech
1989Under the Boardwalk ...Surfer #1

Steve Guttenberg - Životopis

14. června 2008 v 21:16
Profese:
Herec
Datum narození: 24. 08. 1958 (49 let)
Místo narození: New York City, USA
Znamení: Panna
Životopis:

Krysten Ritter - Životopis

14. června 2008 v 21:10
Profese:
Herečka
Datum narození: ------------------
Místo narození: ----------
Znamení: ----------
Životopis:

Amanda Noret - Životopis

14. června 2008 v 21:06
Profese:
Herečka
Datum narození: --------
Místo narození: ------------
Znamení: ---------
Životopis:

Alona Tal - Životopis

14. června 2008 v 20:52
Profese:
Herečka, zpěvačka
Datum narození: 20. 10. 1983 (24 let)
Místo narození: Herzlia, Israel
Znamení: Váhy
Životopis:

Charisma Carpenter - Životopis

14. června 2008 v 20:48
Profese:
Herečka
Datum narození: 23. 07. 1970 (37 let)
Místo narození: Las Vegas, Nevada, USA
Znamení: Lev
Životopis:

Amanda Seyfried - Životopis

14. června 2008 v 20:42
Profese:
Herečka
Datum narození: 03. 12. 1985 (22 let)
Místo narození: Allentown,Pennsylvania, USA
Znamení: Střelec
Životopis:

Duane Daniels - Životopis

14. června 2008 v 20:38
Profese:
Herec
Datum narození: --------
Místo narození: ----------
Znamení: ---------
Životopis:

Chris Lowell - Životopis

14. června 2008 v 20:34
Profese:
Herec
Datum narození: 17. 10. 1984 (23 let)
Místo narození: Atlanta, Georgia, USA
Znamení: Váhy
Životopis:
 
 

Reklama