Tori Spelling

Tori Spelling & Jessica Alba and their Pugs

9. května 2008 v 20:09
Tori Spelling & Jessica Alba and their Pugs

Tori Spelling - životopis

9. května 2008 v 20:08
Profese:
Herečka
Datum narození: 16.05.1973
Místo narození: Los Angeles, Californie, USA
Znamení: Býk
Životopis:
Proslavila se rolí Donny Martinové v jednom z nejúspěšnějších seriálů "Beverly Hills 902 10". Objevila se ve filmu Vřískotu 2. Je známá i svými charitativními aktivitami.
Filmografie:
200450 Ways to Leave Your Lover ...Stephanie
2003Vánoční návštěva (Carol Christmas, A) ...Carol
2003So Downtown ...Liz
2003Starring ...
2002Evil Alien Conquerors ...Jan
2001Sol Goode ...Tammie
2001Scary Movie 2 (Scary Movie 2) ...Alex Monday
1998Perpetrators of the Crime ...Lucy
1997Vřískot 2 (Scream 2) ...'Stab' Sidney / Herself
1997House of Yes, The ...Lesly
1997Alibi, The ...Marti Gerrard
1996Deadly Pursuits ...Meredith
1996Co-ed Call Girl ...Joanna
1996Mother, May I Sleep with Danger? (Mother, May I Sleep with Danger?) ...Laurel Lewisohn
1995Awake to Danger ...Aimee McAdams
1994Friend to Die For, A ...Stacy Lockwood
1990Beverly Hills, 90210 (Beverly Hills, 90210) ...Donna Martin
1989Oddíl z Beverly Hills(Troop Beverly Hills) ...Jamie, Red Feather
 
 

Reklama