Slečna drsňák 2: Ještě drsnější

Slečna drsňák 2: Ještě drsnější - Úvod

7. dubna 2008 v 15:53
Originální název:
Miss Congeniality 2 Armed And Fabulous
Motto: Pokud jde o pomoc přátelům, neexistuje nic, co by jí zastavilo ..
Typ filmu: Komedie
Rok výroby: 2005
Režie: John Pasquin
Hrají: Sandra Bullock, Regina King, Enrique Murciano, William Shatner, Ernie Hudson
Popis:
Agentka FBI Gracie Hartová (Sandra Bullock) se poté, co zneškodnila hrozbu slavnostnímu vyhlášení Miss Spojených států přes noc stala senzací pro média. Díky tomu se však už nemůže věnovat své práci tajné agentky a tak souhlasí, že se stane "tváří FBI" v talk show. Tuto práci bere na začátku s odporem, ale brzy si zvykne na zájem okolí a netrvá dlouho, než se jí její role zalíbí. Její partnerka Sam (Regina King) je tvrdá, ambiciózní agentka, která rozhodně nepatří zrovna mezi její fanynky a tak jako první poukáže na to, že se Gracie proměňuje v rozmazlenou Barbie. Jenže když je v Las Vegas unesena Gaciina nejlepší kamarádka a vítězka soutěže Miss Spojených států Cheryl, tak se její pud bojovat proti zločinu rychle vrátí. Nejvyšší šarže FBI však nechtějí riskovat ztrátu své největší devizy v oblasti PR, a tak Gracie zakazují účast na případu a pověřují Sam, aby jí držela pod kontrolou ...

Sandra Bullock - Její životopis

7. dubna 2008 v 15:17
Profese:
Herečka
Datum narození: 26.07.1964
Místo narození: Arlington, Virginia, USA
Znamení: Lev
Životopis:
Sandra Bullock je starší dcerou učitele zpěvu Jahna a operní zpěvačky původem z Německa Helgy. Vyrůstala střídavě v Německu a USA se svými rodiči a svou o tři roky mladší sestrou Gesine. Již od dětství se předváděla v dětském sboru, jehož produkci měla na starosti její matka. Když byla ještě teenager, její rodina se přestěhovala zpátky do Washingtonu. Začala studovat střední školu Washington-Lee v Arlingtonu ve Virginii. Po absolvování v roce 1982, začala studovat herectví na East Carolina University v Severní Karolíně. Po úspěšném absolvování se přestěhovala do New Yorku, kde začala svou hereckou kariéru. Zde si zahrála v mnoha divadelních představeních. Její nejúspěšnější role byla pro nekomerční produkci "No Time Flat", za zpodobení jižní krásky získala pochvalnou kritiku. Po tomto úspěchu dostala malou roli v televizi ve filmu "Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman" (1989) a poté co se přesunula do Los Angeles, získala roli v nepříliš úspěšné televizní verzi "Working Girl".

I po tomto neúspěchu se stále držela v herecké branži, což ji přineslo první filmovou roli v "Love Potion No. 9" (1992). Následující rok se objevila v "The Thing Called Love" a v akčním trháku Sylvestera Stalloneho "Demolition Man". Ačkoli její role byla v podstatě skromná získal pozornost filmového producenta Joela Silverse, který ji doporučil režisérovi Janu de Bont.
Filmografie:
2007Předtucha (Premonition) ...Linda
2006Dům u jezera (The Lake House) ...Kate Forster
2006Infamous ...Nelle Harper Lee
2005Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous ...Gracie Hart
2005Loverboy ...Mrs. Harker
2002Vzorec pro vraždu (Murder by Numbers) ...Cassie Mayweather/Jessica Marie Hudson
2002Láska s výstrahou (Two Weeks Notice) ...Lucy Kelson
2002Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood ...Siddalee 'Sidda' Walker
2000Slečna drsňák (Miss Congeniality) ...Gracie Hart
200028 dní (28 Days) ...Gwen Cummings
2000Gun Shy ...Judy Tipp
1999Živelná pohroma (Forces of Nature) ...Sarah Lewis
1998Making Sandwiches ...Melba Club
1998Přístav naděje (Hope Floats) ...Birdee Pruitt
1998Princ Egyptský (The Prince of Egypt) ...Miriam
1998Magická posedlost (Practical Magic) ...Sally Owens
1997Nebezpečná rychlost 2: Zásah (Speed 2: Cruise Control) ...Annie
1996Time to Kill, A ...Ellen Roark
1996Uloupená srdce (Two If by Sea) ...Roz
1996Láska a válka (In Love and War) ...Agnes 'Aggie/Ag' von Kurowsky
1995Zatím co jsi spal (While You Were Sleeping) ...Lucy Eleanor Moderatz
1995Síť (The Net) ...Angela Bennett/Ruth Marx
1993Zápas s Hemingwayem (Wrestling Ernest Hemingway) ...Elaine
1993Věc zvaná láska (Thing Called Love, The) ...Linda Lue Linden
1993Záhadné zmizení (Vanishing, The) ...Diane Shaver
1993Demolition Man (Demolition Man) ...Lt. Lenina Huxley
1993Amazonka v plamenech (Fire on the Amazon) ...Alyssa Rothman
1992Love Potion No. 9 ...Diane Farrow
1992Když skončí večírek (When the Party's Over) ...Amanda
1990Lucky/Chances ...Maria Santangelo
1989Who Shot Patakango? ...Devlin Moran
1989Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman ...Kate Mason
1989Rychle v balíku (Religion, Inc.) ...Debby
1989Preppie Murder, The ...Stacy
1987Hangmen ...Lisa Edwards
 
 

Reklama