Muzikál ze střední 3

Alyson Reed - Její životopis

31. května 2008 v 21:33
Profese:
Herečka
Datum narození: 11. 01. 1958 (50 let)
Místo narození: --------
Znamení: Kozoroh
Životopis:
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...slečna Darbus
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...slečna Darbus
2006High School Musical (High School Musical) ...slečna Darbus
1994Nemocnice Chicago Hope (Nemocnice Chicago Hope) ...Linda Morissey / ...
1989Jako na kolotoči (Skin Deep) ...Alexandra 'Alex' Hutton

Leslie Wing - Její životopis

31. května 2008 v 21:32
Profese:
Herečka
Datum narození: ----------
Místo narození: ----------
Znamení: ---------
Životopis:
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Lucille Bolton
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...paní Bolton
2006High School Musical (High School Musical) ...paní Bolton
1997Asteroid (Asteroid) ...Pregnant Woman
1987Perry Mason: Případ ztracené lásky (Perry Mason: The Case of the Lost Love) ...

Jemma McKenzie Brown - Její životopis

31. května 2008 v 21:31
Profese:
Herečka
Datum narození: --------
Místo narození: Anglie
Znamení: --------
Životopis:
Jemma McKenzie Brown se díky High School Musical 3 stala hvězdou! Jemma zašla na konkurz, kde byla vybrána z 600ti dívek! Nechtěla uvěřit tomu, že právě ona bude hrát po boku Vanessy Hudgens, Zaca Efrona nebo Ashley Tisdale.
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Tiara
Odkazy:

Ryne Sanborn - Jeho životopis

31. května 2008 v 21:28
Profese:
Herec
Datum narození: 03. 02. 1989 (19 let)
Místo narození: Salt Lake City, Utah, USA
Znamení: Vodnář
Životopis:
Ryne Andrew Sanborn se narodil v Salt lake City v Utahu 3 února,1989 Jeffovi a Florencii Sanbornovím. Ryne má mladší sestru Danielle, pejska-zlatého retrívra jménem Lexus a kočku jménem Shasta.

Ryne dělá modela už od dvou let a herectví se začal věnovat v 7 letech.Jeho vášní je lední hokej.

V současné době hraje hokej za the Utah Stars Midgets a za jeho školu High School, Taylorsville High.Také miluje snowboading,díky kterému už jsi odnesl pár ocenění.Jeho nejznámější role byla asi ve film Muzikál ze střední,kde si zahrál jednu z vedlejších postav Jasona.
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Jason Cross
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Jason Cross
2006High School Musical (High School Musical) ...Jason

Chris Warren Jr. - Jeho životopis

31. května 2008 v 21:27
Profese:
Herec
Datum narození: 15. 01. 1990 (18 let)
Místo narození: --------
Znamení: Kozoroh
Životopis:
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Zeke Baylor
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Zeke Baylor
2006High School Musical (High School Musical) ...Zeke
2000Ten nejlepší (Men of Honor) ...Young Carl Brashear

Bart Johnson - Jeho životopis

31. května 2008 v 21:26
Profese:
Herec
Datum narození: 15. 12. 1970 (37 let)
Místo narození: Hollywood, Kalifornie, USA
Znamení: Střelec
Životopis:
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Coach Jack Bolton
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Jack Bolton
2006High School Musical (High School Musical) ...Coach Jack Bolton
1995JAG (TV seriál) (JAG) ...Army Specialist Ray Scanlon / ...

Monique Coleman - Její životopis

31. května 2008 v 21:25
Profese:
Herečka, zpěvačka
Datum narození: 13. 11. 1980 (27 let)
Místo narození: Jižní Karolína, USA
Znamení: Štír
Životopis:
Minique Coleman se ucházela o roli Gabrielly Montézové v High School Musical. Na castingu ze sebe nevidala ani hlásku a tak jí později nabídli, že bude hrát Taylor McCassiovou. Nevěděla co je to zač, ale když se koukla do zcénáře, tak se jí ulevilo a řekla, že jí ta role bude bavit.
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Taylor McKessie
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Taylor McKessie
2006
High School Musical (High School Musical) ...Taylor McKessie
Odkazy:

Olesya Rulin - Její životopis

31. května 2008 v 21:23
Profese:
Herečka, zpěvačka, tanečnice
Datum narození: 17. 03. 1986 (22 let)
Místo narození: Moskva, Rusko
Znamení: Ryby
Životopis:
Olesya Rulin se narodila 17.3.1986 v Moskvě. Své dětství prožila v malé chudé vesničce, kde žila její rodina. Její otec na začátku 90-tých let emigroval z Ruska do Spojených Států. Dva roky potom ho celá rodina následovala a usídlila se v Texasu.

V 11 letech ji její matka přihlásila na baletní kurz aby jí zlepšila postavení ve společnosti.Olesya nalezla v tanci zalíbení a později zahájila svou hereckou kariéru.
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Kelsi Nielsen
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Kelsi Nielsen
2006High School Musical (High School Musical) ...Kelsi Nielsen
2005Temná legenda 3 (Urban Legends: Bloody Mary) ...Mindy - Samantha's Friend

Lucas Grabeel - Jeho životopis

31. května 2008 v 21:21
Profese:
Herec, zpěvák
Datum narození: 23. 11. 1984 (23 let)
Místo narození: Springfield, Missouri, USA
Znamení: Střelec
Životopis:
Lucas se narodil 23.listopadu 1984 Stephenovi a Jean Grabeelovým. Již v brzkém věku se svou sestrou Autumn začali psát písničky a hráli pro rodinu a kamarády. Navštevoval Logan-Rogersville elementary and middle school. V 6.třídě přinesl hrající veš po jeho prvním vystoupení jako Colin v high school (střední škola) produkci The Secret Garden (tajemná zahrada). Jeho první větší role v Springfieldskem malem divadle (Springfield Little Theatre) byla Artful Dodger v divadelní hře Oliver.

Lucas pokračoval v předvádění na normálních základech v divadle, bylo to v 8. představení před absolvování střední školy.5 let byl aktivní člen divadelní mladé vystupovající herecké společnosti Y.E.S... Během toho vyučoval třídy v divadle od tance pres zpěv až po improvizaci pro všechny věkove kategorie. Lucas hrál hlavní role v hodně středoškolských muzikálech, produktech, operách, hudebních soutěžích, hrál na bubny v kostelním sboru, uvedl chlapeckou skupinu na Kickapoo High school, stejne jako navštěvování Misourijské prestižní umělecké akademie. Lucas odjel do Guatemaly na roční základ se svou rodinou jako soucást týmu 6ti lete mise.

V roce 2003, hned po promoci se odstěhoval do LA (Los Angeles), aby naplnil svůj životni sen. Lucas poznal manazera, Roberta C. Thompsona. Během týdne měl agenta, během 3 týdnu měl 1. reklamu a během 9 týdnu natáčel poprvé pro Disney Channel movie, v seriálu HALLOWEENTOWN HIGH. Na jaře roku 2004, byl obsazen jako vůdce pro WB nazvany Halleyho kometa. Později, po zjištění že show nebyla vybrána, hrál v jiném Disney channel original movie, High School Musical. Když se vrátil domů ze SALT LAKE CITY, dodal hosta do hvězdné role v ABC Boston Legal roli v seriálu UPN Veronica Mars. K Lucasovu úspěchu prispívá soubor cílů v mladém věku a víra v to, že když je sen dá se ho dosáhnout.
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Ryan Evans
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Ryan Evans
2006High School Musical (High School Musical) ...Ryan Evans
2004Veronica Mars (TV) (Veronica Mars) ...Kelly Kuzzio / ...
Odkazy:

Corbin Bleu - Jeho životopis

31. května 2008 v 21:20
Profese:
Herec
Datum narození: 21. 02. 1989 (19 let)
Místo narození: Brooklyn, New York, USA
Znamení: Ryby
Životopis:
Corbinova kariéra začala modelingem pro firmy Target, Toys R Us a Tommy Hilfiger.V roce 1996 se jeho rodina přestěhovala do Los Angeles a Corbin brzo získal první roli v TV seriálu High Incident a jako host se objevil na ER.Bleu měl také malé role ve filmech jako Voják(Soldier),Rodinný Strom(Family Tree),Tajmní Muži(Mystery Men) a Vesmírná Otázka(Galaxy Quest) než byl obsazen do hlavní role ve filmu Chyťte tu holku(Catch the kid,2004).Po ůspěchu v tomto filmu podepsal smlouvu na seriál Let 26(Flight 26 Down),drama o skupině teenagerů,která ztroskotala na pustém ostrově.Také měl malou roli jako Spencer ve filmu Ned\\\'s Declassified School Survival Guide on Nickelodeon(česky:Nedova škola přežití v přírodě na Nickelodeonově ostrově).Poprvé se objevil v episodě Guide to:The School Play.

V roce 2006 si zahrál roli Chada v Muzikálu ze střední(High School Musical),nejlepšího přítele hlavní mužské postavy Troye(Zac Efron).Tato role ho proslavila.Film byl velmi ůspěšný,na The Emmy Awards dostal cenu jako neůspěšnější film Disneye.Corbin byl také pozván na natočení pilotního dílu Disneyova seriálu Hannah Montana.V jeho dalším filmu Jump In! spoluúčinkoval v R&B vocalistou Kekem Palmerem.Premiéra byla v Lednu 12.,rok 2007, od té doby se stal nejlépe hodnoceným hercem Disney Channel Original Movies za celou dobu.Jeho debutové album,Another Side vyšlo 1, května 2007.

Corbin promoval v Los Angeles na střední škole umění.Byl přijat na Stanfordovu univerzitu,ale odešel z důvodu neplánovaných potíží.Corbin Cestoval s ostatními herci z HSM od prosince 2006 do ledna 2007.Koncertoval s nimi v asi 40 městech.Pro rozšíření popularity jeho alba,se zůčastnil NextFestu 2007 kde mimo něj ůčinkovali ještě Aly & AJ, Drake Bell, a Bianca Ryan.Another Side bylo přinejmenším o něco ůspěšnější než alba ostatních z HSM.
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Chad Danforth
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Chad Danforth
2006High School Musical (High School Musical) ...Chad
2004Chyťte tu holku (Catch That Kid) ...Austin
1999Mystery Men (Mystery Men) ...Butch
1999Galaxy Quest (Galaxy Quest) ...Young Tommy
1998Žoldák: Legie zkázy (Soldier) ...Johnny
1998Králové pláže (Beach Movie) ...Kid
1998Beach Movie ...Kid
Odkazy:

Ashley Tisdale - Její životopis

31. května 2008 v 21:18
Profese:
Herečka, zpěvačka
Datum narození: 02. 07. 1985 (22 let)
Místo narození: West Deal, New Jersey, USA
Znamení: Rak
Životopis:
Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Zazářila v seriálu The suite life of Zack and Cody jako chůva hlavních postav Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role v televizním filmu High School Musicial a High School Musical2, kde ztvárnila zápornačku Sharpey a hrála jí více jak přesvědčivě!

Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA Billa Clintona.
Své první sólové album vydala 6.2.2007. Její neznámější písničky jsou Not like that, He said, she said a Suddenly.

Osobní
Rodiče: Lisa a Mike Tisdale
Sourozenci: starší sestra Jen
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Sharpay Evans
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Sharpay Evans
2006High School Musical (High School Musical) ...Sharpay Evans
2001Donnie Darko (Donnie Darko) ...Kim, Dorky Girl
Diskografie:
Album
2007
Headstrong
Odkazy:
Kontakt:
Ashley Tisdale
c/o Disney Channel
3800 W. Alameda Ave.
Burbank, CA. 91505

Vanessa Anne Hudgens - Její životopis

31. května 2008 v 21:15
Profese:
Herečka, zpěvačka
Datum narození: 14. 12. 1988 (19 let)
Místo narození: Salinas, Kalifornie, USA
Znamení: Střelec
Životopis:
Vanessa Anne Hudgens se narodila 14. prosince 1988 v Salinas, Kalifornii. Je filipinsko-portorikánský irský a americko indiánského původu. Její prarodiče byli muzikanti v Big Band Era. Její kariéra začala v muzikálních divadlech když jí bylo 8. Hrávala role jako např.: Evita, Carousel, The Wizard of Oz, The King a I, The Music Man, Cinderella, a Damn Yankess. Vanessa milovala divadlo a její kamarádka se postarala o zlom v její kariéře. Jednoho dne se kamarádka z divadla nemohla dostavit na natáčení reklamy atak šla Vanessa místo ní. Byl to start do světa reklam.

V r. 2003 debutovala ve filmu Třináctka. V létě 2004 přišel další film - Thunderbirds. Poté začínala hostovat v nejrůznějších show, např.: Quintuplets a The Brothers Garcia, a dostávala další role zejména u spol. Disney např.: Corrie on The Suite Life of Zack & Cody on Disney. V r. 2006 zužitkovala svůj talent (hraní, zpívání a tancování) v muzikálu High School Musical. Ve světě se stal velmi oblíbeným. Díky High School Musical dostala nabídku na nahráváni svého prvního CD se společností Hollywood Records! její CD obsahuje pop, rock, electroniku a R&B. CD se jmenuje "V" a bylo vydáno 26.září, 2006. První písní z tohoto CD je "Come Back to Me". Druhým videoklipem je Say Ok. Vanessiny písničky Let Go a Let's Dance byly obě použité do reklamy pro ABC, Let Go se ještě objevilo v reklamě do seriálu Desperate Housewives a Let's Dance v show Dancing With The Stars.

Vanessa konečně potvrdila pro časopis Teen, že chodí s kolegou z High School Musical Zacem Efronem.

V roce 2008 natočila film Will, High school musical 3 a v červnu vydala své 2 CD Identified.
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Gabriella Montez
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Gabriella Montez
2006High School Musical (High School Musical) ...Gabriella Montez
2004Letka Bouřliváků (Thunderbirds) ...Tintin
2003
Třináctka (Thirteen) ...Noel
Diskografie:
Album
2008
Identified
2008
High school musical 3
2007
High school musical 2
2007
High school musical-The concert
2006
V
2006
High school musical
Odkazy:

Zac Efron - Jeho životopis

31. května 2008 v 21:12
Profese:
Herec, zpěvák, tanečník
Datum narození: 18. 10. 1987 (20 let)
Místo narození: San Luis Obispo, Kalifornie, USA
Znamení: Váhy
Životopis:
Americký herec Zac Efron se narodil v San Luis, Obispo v Californii, 18.října 1987. Rodiče jsou David Efron a Starla Baskett. Když mu bylo 11 let jeho rodiče si všimli jeho schopností ve zpěvu a tak Zac začal brát lekce zpěvu a poprvé si zahrál v muzikálu: Gypsy. Dostal role v hrách Peter Pan, The Music Man, Mame, Little Shop of Horrors.

Na střední škole si všimla jeho potenciálu učitelka dramatických umění a kontaktovala svého přítele filmového agenta, tak Zac začal hostovat v několika seriálových rolích a to ho pilotovalo do televize. V roce 2002 si Zac zahrál v Kriminálce Miami, kde ztvárnil postavu která byla obviněna z vraždy svého účetního. V letech 2004-2005 ztvárnil roli Camerona Bale v seriálu od WB Summerlad (mimochodem tady hrál i Jesse McCartney).

Za roli ve filmu Miracle Run (2004) dostal pochvalu kritiků. Dalším filmem byl DerbyStallion (2005), který měl problém najít distributora a přišel do kin až v prosinci 2006. V roce 2006 hrál také v mega hitu High School Musical (HSM), který vidělo přes 38 milionů diváků v USA. Hodně lidí bylo zmateno jeho zpěvem v HSM. Zac Efron nemohl uzpívat vyšší tony a tak některé songy byli smíšené s hlasem zpěváka Audrew Seeley. Ve druhém pokračování zpívá už "pouze" on sám.Objevil se také v roli Linka Larkina ve velkorozpočtovém muzikálu Hairspray. Zahrál si také v seriálech Námořní vyšetřovací služda a Pohotovost.
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Troy Bolton
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Troy Bolton
2007Hairspray (Hairspray) ...Link Larkin
2006High School Musical (High School Musical) ...Troy Bolton
2005Vítězný hřebec (The Derby Stallion) ...Patrick McCardle
2004Kalifornské léto (TV seriál) (Summerland) ...Cameron Bale
2004Miracle Run ...Steven Morgan
2003Big Wide World of Carl Laemke, The ...Pete Laemke
Odkazy:

Muzikál ze střední 3 - Úvod

6. května 2008 v 19:05
Originální název: High School Musical 3: Senior Year
Typ filmu: Hudební, Romantický
Rok výroby: 2008
Režie: Kenny Ortega
Hrají: Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Monique Coleman, Bart Johnson, Leslie Wing, Alyson Reed, Matt Prokop, Kaycee Stroh, Justin Martin
Popis:
Díky mezinárodnímu castingu, kterého se zúčastnilo více než tisíc mladých herců z různých koutů USA, Kanady a Velké Británie, budou představeny tři mladé nastupující hvězdy muzikálové scény: Matt Prokop, Justin Martin a Jemma McKenzie-Brownová.
V připravovaném filmu Walt Disney Pictures "Muzikál ze střední 3", jehož podtitul v originále zní "Senior Years", byli herci obsazeni do rolí starších studentů říkajících si Wildcats.

Tři nové tváře
Trojice hvězdných nováčků rozšíří herecké obsazení předchozích dvou filmů, a tak se opět můžeme těšit na již známé tváře: Zac Efron, Vanessa Hudgensová, Ashley Tisdaleová, Lucas Grabeel, Corbin Bleu a Monique Colemanová. Natáčení zbrusu nového filmu začíná již koncem tohoto měsíce pod režijním vedením Kennyho Ortegy, jenž je podepsán pod oběma předchozími snímky pro Disney Channel.

Ortega k přípravám třetího filmu říká: "V báječném scénáři Petera Barsocchiniho přibyly tři nové postavy. Tak jsme zorganizovali masivní casting napříč severní Amerikou a Anglií, abychom našli ty správné mladé herce. A jsme si jisti, že s těmito talentovanými umělci přichází do našeho třetího filmu ze střední školy East High spousta humoru, překvapení, nová zápletka a skvělá muzikálová zábava. Jemma je jednou z mnoha mladých hereček, které jsme potkali v Londýně. Zapůsobila na nás svými pěveckými a tanečními výkony a navíc je ohromně bezprostřední a spontánní. Matt má úžasné osobní kouzlo a výrazný smysl pro humor. A Justin je osobnost se silným charismatem a k tomu je ještě skvělý komediální herec, který umí velmi dobře tančit."

První dva díly měly celosvětový úspěch
"Muzikál ze střední" měl na americkém televizním kanálu Disney Channel premiéru v lednu 2006 a rázem se stal nejsledovanějším filmem této stanice. Celosvětově se krátce nato zařadil mezi divácké hity, když byl odvysílán dalšími 27 televizními stanicemi. Dohromady jej vidělo na 250 milionů diváků ve více než 20 jazykových verzích a ve 100 zemích světa včetně Čínské lidové republiky. Soundtrack k filmu dosáhl v roce 2006 na první příčku americké hitparády a ve stejném roce se stal nejprodávanějším televizním filmem na DVD.

Druhý a právě připravovaný třetí film tedy navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny.

"Muzikál ze střední 3" nám ukazuje studentské "mazáky" Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Do českých kin bude "Muzikál ze střední 3" uveden ledna 2009.
 
 

Reklama