Muzikál ze střední

Ashley Tisdale - Životopis

30. května 2008 v 22:33
Profese:
Herečka, zpěvačka
Datum narození: 02. 07. 1985 (22 let)
Místo narození: West Deal, New Jersey, USA
Znamení: Rak
Životopis:
Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Zazářila v seriálu The suite life of Zack and Cody jako chůva hlavních postav Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role v televizním filmu High School Musicial a High School Musical2, kde ztvárnila zápornačku Sharpey a hrála jí více jak přesvědčivě!

Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA Billa Clintona.
Své první sólové album vydala 6.2.2007. Její neznámější písničky jsou Not like that, He said, she said a Suddenly.

Osobní
Rodiče: Lisa a Mike Tisdale
Sourozenci: starší sestra Jen
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Sharpay Evans
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Sharpay Evans
2006High School Musical (High School Musical) ...Sharpay Evans
2001Donnie Darko (Donnie Darko) ...Kim, Dorky Girl
Diskografie:
Album
2007
Headstrong
Odkazy:
Kontakt:
Ashley Tisdale
c/o Disney Channel
3800 W. Alameda Ave.
Burbank, CA. 91505

Vanessa Anne Hudgens - Životopis

30. května 2008 v 22:28
Profese:
Herečka, zpěvačka
Datum narození: 14. 12. 1988 (19 let)
Místo narození: Salinas, Kalifornie, USA
Znamení: Střelec
Životopis:
Vanessa Anne Hudgens se narodila 14. prosince 1988 v Salinas, Kalifornii. Je filipinsko-portorikánský irský a americko indiánského původu. Její prarodiče byli muzikanti v Big Band Era. Její kariéra začala v muzikálních divadlech když jí bylo 8. Hrávala role jako např.: Evita, Carousel, The Wizard of Oz, The King a I, The Music Man, Cinderella, a Damn Yankess. Vanessa milovala divadlo a její kamarádka se postarala o zlom v její kariéře. Jednoho dne se kamarádka z divadla nemohla dostavit na natáčení reklamy atak šla Vanessa místo ní. Byl to start do světa reklam.

V r. 2003 debutovala ve filmu Třináctka. V létě 2004 přišel další film - Thunderbirds. Poté začínala hostovat v nejrůznějších show, např.: Quintuplets a The Brothers Garcia, a dostávala další role zejména u spol. Disney např.: Corrie on The Suite Life of Zack & Cody on Disney. V r. 2006 zužitkovala svůj talent (hraní, zpívání a tancování) v muzikálu High School Musical. Ve světě se stal velmi oblíbeným. Díky High School Musical dostala nabídku na nahráváni svého prvního CD se společností Hollywood Records! její CD obsahuje pop, rock, electroniku a R&B. CD se jmenuje "V" a bylo vydáno 26.září, 2006. První písní z tohoto CD je "Come Back to Me". Druhým videoklipem je Say Ok. Vanessiny písničky Let Go a Let's Dance byly obě použité do reklamy pro ABC, Let Go se ještě objevilo v reklamě do seriálu Desperate Housewives a Let's Dance v show Dancing With The Stars.

Vanessa konečně potvrdila pro časopis Teen, že chodí s kolegou z High School Musical Zacem Efronem.

V roce 2008 natočila film Will, High school musical 3 a v červnu vydala své 2 CD Identified.
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Gabriella Montez
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Gabriella Montez
2006High School Musical (High School Musical) ...Gabriella Montez
2004Letka Bouřliváků (Thunderbirds) ...Tintin
2003
Třináctka (Thirteen) ...Noel
Diskografie:
Album
2008
Identified
2008
High school musical 3
2007
High school musical 2
2007
High school musical-The concert
2006
V
2006
High school musical
Odkazy:

Leslie Wing - Životopis

30. května 2008 v 22:06
Profese:
Herečka
Datum narození: ----------
Místo narození: ----------
Znamení: ---------
Životopis:
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Lucille Bolton
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...paní Bolton
2006High School Musical (High School Musical) ...paní Bolton
1997Asteroid (Asteroid) ...Pregnant Woman
1987Perry Mason: Případ ztracené lásky (Perry Mason: The Case of the Lost Love) ...

Ryne Sanborn - Životopis

30. května 2008 v 22:03
Profese:
Herec
Datum narození: 03. 02. 1989 (19 let)
Místo narození: Salt Lake City, Utah, USA
Znamení: Vodnář
Životopis:
Ryne Andrew Sanborn se narodil v Salt lake City v Utahu 3 února,1989 Jeffovi a Florencii Sanbornovím. Ryne má mladší sestru Danielle, pejska-zlatého retrívra jménem Lexus a kočku jménem Shasta.

Ryne dělá modela už od dvou let a herectví se začal věnovat v 7 letech.Jeho vášní je lední hokej.

V současné době hraje hokej za the Utah Stars Midgets a za jeho školu High School, Taylorsville High.Také miluje snowboading,díky kterému už jsi odnesl pár ocenění.Jeho nejznámější role byla asi ve film Muzikál ze střední,kde si zahrál jednu z vedlejších postav Jasona.
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Jason Cross
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Jason Cross
2006High School Musical (High School Musical) ...Jason

Bart Johnson - Životopis

30. května 2008 v 22:00
Profese:
Herec
Datum narození: 15. 12. 1970 (37 let)
Místo narození: Hollywood, Kalifornie, USA
Znamení: Střelec
Životopis:
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Coach Jack Bolton
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Jack Bolton
2006High School Musical (High School Musical) ...Coach Jack Bolton
1995JAG (TV seriál) (JAG) ...Army Specialist Ray Scanlon / ...

Chris Warren Jr. - Životopis

30. května 2008 v 21:58
Profese:
Herec
Datum narození: 15. 01. 1990 (18 let)
Místo narození: --------
Znamení: Kozoroh
Životopis:
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Zeke Baylor
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Zeke Baylor
2006High School Musical (High School Musical) ...Zeke
2000Ten nejlepší (Men of Honor) ...Young Carl Brashear

Olesya Rulin - Životopis

30. května 2008 v 21:56
Profese:
Herečka, zpěvačka, tanečnice
Datum narození: 17. 03. 1986 (22 let)
Místo narození: Moskva, Rusko
Znamení: Ryby
Životopis:
Olesya Rulin se narodila 17.3.1986 v Moskvě. Své dětství prožila v malé chudé vesničce, kde žila její rodina. Její otec na začátku 90-tých let emigroval z Ruska do Spojených Států. Dva roky potom ho celá rodina následovala a usídlila se v Texasu.

V 11 letech ji její matka přihlásila na baletní kurz aby jí zlepšila postavení ve společnosti.Olesya nalezla v tanci zalíbení a později zahájila svou hereckou kariéru.
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Kelsi Nielsen
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Kelsi Nielsen
2006High School Musical (High School Musical) ...Kelsi Nielsen
2005Temná legenda 3 (Urban Legends: Bloody Mary) ...Mindy - Samantha's Friend

Alyson Reed - Životopis

30. května 2008 v 21:53
Profese:
Herečka
Datum narození: 11. 01. 1958 (50 let)
Místo narození: --------
Znamení: Kozoroh
Životopis:
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...slečna Darbus
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...slečna Darbus
2006High School Musical (High School Musical) ...slečna Darbus
1994Nemocnice Chicago Hope (Nemocnice Chicago Hope) ...Linda Morissey / ...
1989Jako na kolotoči (Skin Deep) ...Alexandra 'Alex' Hutton

Muzikál ze Střední - Fotogalerie

11. ledna 2008 v 19:21

Zac Efron - Nové fotky

18. listopadu 2007 v 19:50

Zac Efron na skate v Los Angels

18. listopadu 2007 v 19:41

Monique Coleman - Životopis

11. listopadu 2007 v 12:54
Profese: Herečka, zpěvačka
Datum narození: 13.11.1980
Místo narození: Jižní Karolína, USA
Znamení: Štír
Životopis:
Filmograifie:
2007 High School Musical 2 ...
2006 High School Musical 1 ...

Corbin Bleu - Životopis

10. listopadu 2007 v 22:11
Profese: Herec
Datum narození: 21.02.1989
Místo narození: Brooklyn, New York, USA
Znamení: Ryby
Životopis:
Corbinova kariéra začala modelingem pro firmy Target, Toys R Us a Tommy Hilfiger.V roce 1996 se jeho rodina přestěhovala do Los Angeles a Corbin brzo získal první roli v TV seriálu High Incident a jako host se objevil na ER.Bleu měl také malé role ve filmech jako Voják(Soldier),Rodinný Strom(Family Tree),Tajmní Muži(Mystery Men) a Vesmírná Otázka(Galaxy Quest) než byl obsazen do hlavní role ve filmu Chyťte tu holku(Catch the kid,2004).Po ůspěchu v tomto filmu podepsal smlouvu na seriál Let 26(Flight 26 Down),drama o skupině teenagerů,která ztroskotala na pustém ostrově.Také měl malou roli jako Spencer ve filmu Ned\\'s Declassified School Survival Guide on Nickelodeon(česky:Nedova škola přežití v přírodě na Nickelodeonově ostrově).Poprvé se objevil v episodě Guide to:The School Play.

V roce 2006 si zahrál roli Chada v Muzikálu ze střední(High School Musical),nejlepšího přítele hlavní mužské postavy Troye(Zac Efron).Tato role ho proslavila.Film byl velmi ůspěšný,na The Emmy Awards dostal cenu jako neůspěšnější film Disneye.Corbin byl také pozván na natočení pilotního dílu Disneyova seriálu Hannah Montana.V jeho dalším filmu Jump In! spoluúčinkoval v R&B vocalistou Kekem Palmerem.Premiéra byla v Lednu 12.,rok 2007, od té doby se stal nejlépe hodnoceným hercem Disney Channel Original Movies za celou dobu.Jeho debutové album,Another Side vyšlo 1, května 2007.

Corbin promoval v Los Angeles na střední škole umění.Byl přijat na Stanfordovu univerzitu,ale odešel z důvodu neplánovaných potíží.Corbin Cestoval s ostatními herci z HSM od prosince 2006 do ledna 2007.Concertoval s nimi v asi 40 městech.Pro rozšíření znalosti jeho alba,se zůčastnil NextFestu 2007 kde mimo něj ůčinkovali ještě Aly & AJ, Drake Bell, a Bianca Ryan.Another Side bylo přinejmenším o něco ůspěšnější než slba ostatních z HSM.
Filmografie:
2006High School Musical (High School Musical) ...Chad Danforth
2004Chyťte tu holku (Catch That Kid) ...Austin
1999Mystery Men ...Butch
1999Galaxy Quest (Galaxy Quest) ...Young Tommy
1998Beach Movie ...Kid
1998Žoldák: Legie zkázy (Soldier) ...Johnny

Lucas Grabeel - Životopis

10. listopadu 2007 v 21:56
Profese: Herec, zpěvák
Datum narození: 23.11.1984
Místo narození: Springfield, Missouri, USA
Znamení: Střelec
Životopis:
Filmografie:
2006High School Musical (High School Musical) ...Ryan Evans

Ashley tisdale - Životopis

10. listopadu 2007 v 21:52
Profese: Modelka, zpěvačka, herečka
Datum narození: 02.07.1985
Místo narození: West Deal, New Jersey
Znamení: Rak
Životopis:
Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role v televizním filmu High School Musicial, kde ztvárnila zápornačku Sharpey a hrála jí více jak přesvědčivě!

Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA Billa Clintona. Své první sólové album vydala 6.2.2007. Její neznámější písničky jsou Not like that, He said, she said a Suddenly.

Osobní
Rodiče: Lisa a Mike Tisdale
Sourozenci: starší sestra Jen
Filmografie:
2007 High School Musical 2 ... Sharpay Evans
2006High School Musical (High School Musical) ...Sharpay Evans

Zac Efron - Životopis

10. listopadu 2007 v 21:47
Profese: Herec
Datum narození: 18.10.1987
Místo narození: San Luis Obispo, Kalifornie, USA
Znamení: Váhy
Životopis:
Americký herec- Zac Efron se narodil v San Luis, Obispo v Californii, 18.října 1987. Rodiče jsou David Efron a Starla Baskett. Když mu bylo 11 let jeho rodiče si všimli jeho schopností ve zpěvu a tak Zac začal brát lekce zpěvu a poprvé si zahrál v muzikálu: Gypsy. Dostal role v hrách Peter Pan, The Music Man, Mame, Little Shop of Horrors.
Na střední škole si všimla jeho potenciálu učitelka dramatických umění a kontaktovala svého přítele filmového agenta, tak Zac začal hostovat v několika seriálových rolích a to ho pilotovalo do televize. V letech 2004-2005 ztvárnil roli Camerona Bale v seriálu od WB Summerlad (mimochodem tady hrál i Jesse McCartney).

Za roli ve filmu Miracle Run (2004) dostal pochvalu kritiků. Dalším filmem byl DerbyStallion (2005), který měl problém najít distributora a přišel do kin až v prosinci 2006. V roce 2006 hrál také v mega hitu High School Musical (HSM), který vidělo přes 38 milionů diváků v USA. Hodně lidí bylo zmateno jeho zpěvem v HSM. Zac Efron nemohl uzpívat vyšší tony a tak některé songy byli smíšené s hlasem zpěváka Audrew Seeley. Druhé pokračování tohoto filmu je plánováno na konec roku 2007. Předtím se ale Zac Efron objeví v roli Linka Larkina ve velkorozpočtovém muzikálu Hairspray.
Filmografie:
2007Hairspray ...Link Larkin
2006High School Musical (High School Musical) ...Troy Bolton
2004Miracle Run ...Steven Morgan
2003Big Wide World of Carl Laemke, The ...Pete Laemke

High School Musical - Muzikál ze střední úvod

10. listopadu 2007 v 21:34
Originální název: High School Musical
Typ filmu: Komedie
Rok výroby: 2006
Režie: Kenny Ortega
Hrají: Vanesa Anne Hudgens, Zac Efron, Ashely Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Monique Colleman
Popis:
High School Musical je americký "udělaný-pro televizi" hudební film, publikovaný a distributovaný Disney. Byl vydán 20.1.2006.

Film byl jeden z nejúspěšnějších na Disney Channel Original Movies, publikovaný s pokračováním a delimitací potvrzen,í a soundtrackem, který byl komerčně nejúspěšnějším albem roku 2006.

Film byl jeden z nejvice uspesnych na Disney kanálu Originalnich filmu, publikovany s pokracovanim zatvrzelý vedlejsi produkt, a zvukovy zaznam, ktery byl nejvice komerecne-uspesne album roku 2006.

High School Musical je příběh dvou středoškoláků: Troye Boltona, kapitána basketballového družstva a Gabrielly Montézové, právě přistěhované, stydlivé studentky, která vyniká v matematice a vědě. Společně se účastní školního muzikálu. Navzdory ostatních studentů, kteří se snaží překazit jejich sny, Troy a Gabriella dále přetrvávají a povzbuzují ostatní okolo.

Vanesa Hudgens - Fotečky 3

6. října 2007 v 21:47

Vanesa Hudgens - Fotečky 2

6. října 2007 v 17:23

Vanessa Anne Hudgens - Fotečky

6. října 2007 v 17:11
 
 

Reklama