Hrdinové

Dana Davis - Životopis

11. ledna 2008 v 22:32
Profese: Herečka
Datum narození: --------
Místo narození: Davenport, Iowa, USA
Znamení: --------
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Monica Dawson

George Takei - Životopis

11. ledna 2008 v 22:30
Profese: Herec
Datum narození: 20.04.1937
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Beran
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Kaito Nakamura

Shalim Ortiz - Životopis

11. ledna 2008 v 22:27
Profese: Herec
Datum narození: 26.02.1979
Místo narození: San Juan, Porto Rico
Znamení: Ryby
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Alejandro Herrera

Clea DuVall - Životopis

11. ledna 2008 v 22:25
Profese: Herečka
Datum narození: 25.09.1977
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Váhy
Životopis:
Clea je nekorunovaná královna nezávislých filmů, jak o ní bylo nejednou psáno ve filmovém časopise. A je to pravda. Doposud neztvárnila příliš hlavních rolí, za to v nezávislých filmech se cítí jako ryba ve vodě. Její herecký talent je jedinečný, má schopnost zahrát jakkoli složitou roli, a věrohodně.

Clea v šestnácti propadla punku a odešla z domova.

Vystudovala hereckou školu a její první důležitá role byla Stokely v Rodriguezově béčkovym scifi The Faculty.

Ztvárnila mnoho rolí, ale příliš se neproslavila. Zlom nastal až v Americkém mysteri seriálu "Carnivale", kde si Ji mohlo všimnout spousta lidí.Role tajemné Sophie "Sofí" jí zaručeně přinesla úspěch.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Audrey Hanson

Matthew John Armstrong - Životopis

11. ledna 2008 v 22:22
Profese: Herec
Datum narození: 28.08.1973
Místo narození: Chicago, Illinois, USA
Znamení: Panna
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Ted Sprague
2003Secrets and Lies ...Pete Pryor
2003Studio City ...Tom Mason
2000David Cassidy Story, The ...Nick Hiller
1999Turks ...Joey Turk

Nora Zehetner - Životopis

11. ledna 2008 v 22:20
Profese: Herečka
Datum narození: 05.02.1981
Místo narození: El Paso, Texas, USA
Znamení: Vodnář
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006 Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Eden McCain

Nicholas D'Agosto - Životopis

11. ledna 2008 v 22:18
Profese: Herec
Datum narození: 17.04.1980
Místo narození: Omaha, Nebraska, USA
Znamení: Beran
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...West Rosen

Dania Ramirez - Životopis

11. ledna 2008 v 22:17
Profese: Herečka
Datum narození: 08.11.1979
Místo narození: Santo Domingo, Dominikánská Republika
Znamení: Štír
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Maya Herrera

Stephen Tobolowsky - Životopis

11. ledna 2008 v 22:11
Profese: Herec
Datum narození: 30.05.1951
Místo narození: Dallas, Texas, USA
Znamení: Blíženci
Životopis:
Stephen je znám diváckému publiku zejména jako Ned Ryerson ve filmu Na Hromnice o den více, Werner Brandis ve filmu Slídilové a Sammy Jankis v dramatu Memento. Během své kariéry se objevil ve více než 75 filmech.

Studoval drama na illinoiské Southern Methodist University, kde se v tamním divadelním souboru seznámil s herečkou a začínající dramatičkou Beth Henleyovou, jejíž hry inscenoval. Širší spolupráci s ní rozvinul zejm. po přesídlení do Los Angeles (1976), kde se stal výrazným divadelním hercem (dramata T. Williamse Skleněný zvěřinec nebo A. P. Čechova Tři sestry a Strýček Váňa) a režisérem.

Dva roky tam působil jako hráč na klávesové nástroje a skladatel v rokenrolové skupině L.A. Slugs. V mnohostrannější činnosti divadelního umělce pokračoval na newyorských jevištích nejen jako herec (v broadwayské inscenaci hry B. Henleyové The Wake of Jamie Foster), ale uznání dosáhl především jako režisér her Beth Henleyové The Miss Firecracker Contest, The Lucky Spot a The Debutante Ball, Fredericka Baileyho The Bridgehead (cena Dramalogue Award), Davida Hareho The Secret Rapture (cena Dramalogue Award) a Thorntona Wildera Naše městečko.

Od poč. 80. let vytváří většinou epizodní a vedlejší role tělesně vytáhlých a připlešatělých představitelů různých mocenských a organizovaných struktur nebo funkcí: agent FBI (Pták na drátě), vedoucí osobnost místní rasistické organizace Ku Klux Klan (Hořící Mississippi), producent rokenrolové hvězdy (Great Balls of Fire!), náčelník policie (Thelma a Louise), vedoucí pracovník CIA (Neviditelný na útěku), šéf návrhářské kanceláře (Spolubydlící), psychiatr (Základní instinkt), šéf TV stanice (Hrdina proti své vůli).

Z plejády jeho komických postav vyniká servilní pojišťovací agent Ned, jehož bývalý spolužák-populární hlasatel předpovědi počasí (Bill Murray) se na čas probouzí do stále stejného dne, ve fantastické komedii Na Hromnice o den více (r. H. Ramis). Je spoluautorem scénáře k texaské komedii Pravdivé příběhy (r. D. Byrne) a 1989 sám podle vlastní divadelní hry natočil film Dva idioti v Hollywoodu.
Fimografie:
2006Pope Dreams ...Carl Venable
2006Love Hollywood Style ...Marty Greenbaum/Devil
2006Lemra líná (Failure to Launch) ...Bud
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Bob Bishop
2005Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous ...Tom Abernathy
2005Roboti (Robots) ...Bigmouth Executive/Forge
2004Frankie and Johnny Are Married ...Murray Mintz
2004Debating Robert Lee ...Judge #1
2004Rande s celebritou (Win a Date with Tad Hamilton!) ...George Ruddy
2004Little Black Book ...Carl
2003Kingpin ...Dr. Klein's lawyer
2003Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) ...Mr. Bates
2003Policajti na baterky (National Security) ...Billy Narthax
2003Letuška první třídy (View from the Top) ...Frank Thomas
2002Love Liza ...Tom Bailey
2002Adaptation. ...Ranger Steve Neely
2002Country Bears (Country Bears, The) ...Norbert Barrington
2002Par 6 ...T.T. Riley
2001Freddyho úlet (Freddy Got Fingered) ...Uncle Neil
2001Zánik světa (Day the World Ended, The) ...Principal Ed Turner
2001Rituál (Ritual) ...Dr. Javitz
2001Black River ...Mayor
2000Bossa Nova ...Trevor
2000Urban Chaos Theory ...The Husband
2000Stanley's Gig ...Abe Cohen
2000Alien Fury: Countdown to Invasion ...B.J. McQueen
2000Prime Gig, The ...Mick
2000Sleep Easy, Hutch Rimes ...Dewey Wise
2000Memento (Memento) ...Sammy
2000Operator, The ...Doc
1999Muž, který věděl příliš mnoho (The Insider) ...Eric Kluster
1999One Man's Hero ...Capt. Gaine
1999Around the Fire ...Doc
1998Jungle Book: Mowgli's Story, The ...Tabaqui the Hyena
1998Brave Little Toaster Goes to Mars, The ...Calculator
1998Black Dog ...ATF Agent McClaren
1997Boys Life 2 ...Father Joe (segment "Trevor")
1997Útěk z inferna (Curse of Inferno, The) ...Lonnie Martin
1997Pan Magor (Mr. Magoo) ...Agent Chuck Stupak, FBI
1996Power 98 ...Rick Harris
1996Night Visitors ...Taylor
1996Mr. Rhodes ...Ray Heary
1996Homeward Bound II: Lost in San Francisco ...Bando
1996Glimmer Man (The Glimmer Man) ...Christopher Maynard
1995Dweebs ...Karl
1995Whole New Ballgame, A ...Dr. Warner Brakefield
1995Vražda prvního stupně (Murder in the First) ...Mr. Henkin
1995Dr. Jekyll and Ms. Hyde ...Oliver Mintz
1994Můj táta hrdina (My Father the Hero) ...Mike
1994Radioland Murders ...Max Applewhite
1994Trevor ...Father Jon
1993Josh and S.A.M. ...Thomas 'Thom' Whitney
1993When Love Kills: The Seduction of John Hearn ...Det. Keefe
1993Pickle, The ...Mike Krakower
1993Against the Grain ...Niles Hardeman
1993Romeo Is Bleeding ...District Attorney
1993Na Hromnice o den více (Groundhog Day) ...Ned Ryerson
1992Neviditelný na útěku (Memoirs of an Invisible Man) ...Warren Singleton
1992Slídilové (Sneakers) ...Dr. Werner Brandes
1992Where the Day Takes You ...Charles
1992Základní instinkt (Basic Instinkt) ...Dr. Lamott
1992Spolubydlící (Single White Female) ...Mitch Myerson
1992Roadside Prophets ...Ranger Bob
1991Tagget ...Al Hentz
1991Obojek (Wedlock) ...Warden Holliday
1991Perry Mason: The Case of the Maligned Mobster ...Sergeant Phil Baranski
1991Marla Hanson Story, The ...Defense Attorney
1991Deadly Medicine ...Ron Sutton
1991Thelma a Louise (Thelma & Louise) ...Max
1990Grifters, The ...Jeweler
1990Pták na drátě (Bird on a Wire) ...Joe Weyburn
1990Last Flight Out ...Doctor Timothy Brandon
1990Welcome Home, Roxy Carmichael ...Mayor Bill Klepler
1990Směšně o lásce (Funny About Love) ...Hugo
1989In Country ...Pete
1989Breaking In ...District Attorney
1989Roe vs. Wade ...Darryl Horwath
1989Great Balls of Fire! ...Jud Phillips
1988Two Idiots in Hollywood ...Prosecuting Attorney
1988Hořící Mississippi (Mississippi Burning) ...Clayton Townley
1987Vesmírná tělesa / Války hvězd naruby (Spaceballs) ...Kapitán of the Guard
1986Nobody's Fool ...Kirk
1984Odpolední směna (Swing Shift) ...Vypravěč
1984Philadelphia Experiment, The ...Barney
1983Cocaine and Blue Eyes ...TV Clerk
1976Keep My Grave Open ...Robert

Elizabeth Lackey - Životopis

11. ledna 2008 v 22:04
Profese: Herečka
Datum narození: 02.03.1971
Místo narození: Syndny, Austrálie
Znamení: Ryby
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Janice Parkman

David Anders - Životopis

11. ledna 2008 v 22:01
Profese: Herec
Datum narození: 11.03.1981
Místo narození: Grants Pass, Oregon
Znamení: Ryby
Životopis:
David Anders začal svou hereckou kariéru už jako chlapec ve školní hře v jeho rodném seveském městě Oregoně, ale sport ho zaměstnával většinu střední školy. Přijali ho do american Academy of Dramatic Arts v Pasadeně v Kalifornii, ale rohodl se jít do toho rovnou. Nejdříve zamířil do Las Angeles.

V divadle hrál hlavní roli v premiře Rockne: The Musicla. Takže se objevilv The Diary of Anne Frank, které získalo cenu za Nejlepší představení souboru na Backstage West Garland Awards.

David se stal Panem Sarkem už po 2 filmech a nějakých účinkováních v televizi - nezávislý film The Surge a seriál So Little Time (Tak málo času).

Ve volným čase David dává lekce tenisu dětem z Los Angeles. Když není na kurtě, můžete ho najít na trávníku. Hraje golf tak často jak jen je to možné, zúčastňuje se i na událostech Pro-Am a na charitativních akcích v celých USA.
Fimografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Takezo Kensei

Thomas (I) Dekker - Životopis

11. ledna 2008 v 21:58
Profese: Herec
Datum narození: 28.12.1987
Místo narození: Las Vegas, Nevada, USA
Znamení: Kozoroh
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Zach

Randall Bentley - Životopis

11. ledna 2008 v 21:56
Profese: Herec
Datum narození: 16.07.1991
Místo narození: Marietta, Georgia, USA
Znamení: Rak
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Lyle Bennet

Tawny Cypress - Životopis

11. ledna 2008 v 21:53
Profese: Herečka
Datum narození: 08.08.1976
Místo narození: Pt. Pleasant, New Jersey, USA
Znamení: Lev
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Simone Deveaux

Adair Tishler - Životopis

11. ledna 2008 v 21:50
Profese: Herečka
Datum narození: 03.10.1996
Místo narození: --------
Znamení: Váhy
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Molly Walker

Santiago Cabrera - Životopis

11. ledna 2008 v 21:48
Profese: Herec
Datum narození: 05.05.1978
Místo narození: Caracas, Venezuela
Znamení: Býk
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Isaac Mendez

Leonard Roberts

11. ledna 2008 v 21:46
Profese: Herec
Datum narození: 17.11.1972
Místo narození: St. Louis, Missouri, USA
Znamení: Štír
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...D.L. Hawkins
2002Rozjeď to! (Drumline) ...Sean Taylor
2002Joe and Max ...Joe Louis
1999'60s, The ...Emmet Taylor
1998He Got Game ...D'Andre Mackey
1997Love Jones ...Eddie Coles
1997Gangster (Hoodlum) ...Tyrone
1997Buffy přemožitelka upírů (TV) (Buffy the Vampire Slayer) ...Forrest Gates

Cristine Rose - Životopis

11. ledna 2008 v 21:43
Profese: Herečka
Datum narození: 31.01.1951
Místo narození: Lynwood, Kalifornie, USA
Znamení: Vodnář
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Angela Petrelli

Jimmy Jean-Louis - Životopis

11. ledna 2008 v 21:40
Profese: Herec
Datum narození: -------
Místo narození: Etion Ville, Haiti
Znamení: --------
Životopis:
Zatím jsem ho nenašla, ale až ho najdu tak ho jsem dodám.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Haitian
2005Příšerná tchýně (Monster-in-Law) ...Prince Amir
2003This Girl's Life ...Action Jackson
2003Detektivové z Hollywoodu (Hollywood Homicide) ...Gianfranco Ferre Clerk
2003Slzy slunce (Tears of the Sun) ...Gideon
2002Teror ve vlaku (Derailed) ...Henry
2002Agent bez minulosti (Bourne Identity, The) ...Wombosi bodyguard
1999Blade Sisters ...
1996Love, etc. ...
1993Emmanuelle's Love ...
1993Emmanuelle in Venice ...
1993Emmanuelle Forever ...
1992Emmanuelle's Secret ...
1992Emmanuelle's Revenge ...
1992Emmanuelle's Perfume ...
1992Emmanuelle's Magic ...Hit Tribesman

Zachary Quinto - Životopis

11. ledna 2008 v 21:37
Profese: Herec
Datum narození: 02.06.1977
Místo narození: Pittsburgh, Pennsylvania, USA
Znamení: Blíženci
Životopis:
Zachary John Quinto se narodil 2.6. 1977 v Pittsburgu v Pennsylvanii. V televizi se poprvé objevil v roce 2000. Hrál v několika seriálech, např. CSI, Charmed, 24. Jeho největší dosavadní rolí je padouch Sylar v seriálu Heroes. Nyní se uchází o roli Spocka v připravovaném Star Treku režiséra J. J. Abramse.
Filmografie:
2006Hrdinové (TV seriál) (Heroes) ...Sylar
2001American Town, An ...Bennett
2000Code Blue ...Monty Rodriguez
 
 

Reklama