Chirurgové

“Where The Wild Things Are” Sneak Peak

30. května 2008 v 21:44
Sneak Peek GA 412

“Piece of My Heart” Sneak Previews

30. května 2008 v 19:34
Grey's Anatomy Episode 413 sneak preview 1

Grey’s Anatomy Photo Gallery: “Piece of My Heart”

30. května 2008 v 19:32

Grey’s Anatomy Photos From “Losing My Mind”

30. května 2008 v 19:20

A Magical Sneak Preview of “The Becoming”

30. května 2008 v 19:14
Grey's Anatomy 4.14 The Becoming - Sneak Peek #1

“Losing My Mind” Sneak Previews

30. května 2008 v 19:12
Grey's Anatomy 4.15 Losing My Mind Sneak Peek #1

Grey’s Anatomy Season Finale: Sneak Previews

30. května 2008 v 19:09
Grey's Anatomy 4.16/4.17 Freedom - Sneak Peek #1

Grey’s Anatomy Photo Gallery: “Freedom”

30. května 2008 v 19:07

Grey’s Anatomy Moments: The House of Candles

30. května 2008 v 18:54
Meredith and Derek 4.16-4.17 Final Scene

Sandra Oh - Fotky

21. dubna 2008 v 20:43

Katherine Geigl - Fotky

21. dubna 2008 v 20:41

Kate Walsh - Fotky 2

21. dubna 2008 v 20:27

Kate Walsh - Fotky

21. dubna 2008 v 20:00

Ellen Pompeo - Fotky

21. dubna 2008 v 19:43

Chirurgové - Společné fotky

24. března 2008 v 21:36

Chandra Wilson - životopis

15. března 2008 v 22:04
Základní údaje:
narozena: 29.08.1969
Místo narození:Houston, Texas, USA
Životopis:
Tato usměvavá rodačka z Houstonu se narodila 29. srpna roku 1969. Už v pěti letech stála na prknech, které znamenají svět. Konkrétně hrála v Theatre Under Stars kde si zahrála ve více než deseti hudebních představeních. Poté začala navštěvovat Houstonskou střední školu výtvarného umění Když dodělala střední školu, vydala se do New Yorku na Tisch School Arts University.Její první důležitá televizní role byla v seriálu Cosby Show a pak hostovalaí v dalších a dalších seriálech (Právo a pořádek, Sex ve městě, Rodina sopránů a Zákon a pořádek). Na plátna kin si ovšem musela počkat až do roku 1993, kde si po boku Toma Hankse zahrála v dojemném filmu Philadelfia.
Největší pozornost na sebe strhla rolí Dr. Mirandy Baileyové v seriálu CHIRURGOVÉ. "Nacistka" - jak ji přezdívají její stážisti - jí vynesla nominaci na Emmy a vítězství prestižní ceny
Image Awards Rozumná, vtipná Miranda, která setře každého kdo se na ní jen podívá, je u diváků velmi oblíbená.
A jaká je Chandra v osobním životě? Je šťastně vdaná a za svůj život stačila zplodit tři potomky, dvě dcery (Serena a Joy) a také synka, který se jí narodil v roce 2005 (Michael). V jednom rozhovoru přiznala, že měří jen pět stop a lidé ji tím pádem nemohou na ulici rozpoznat. Chandra Wilson je také velmi dobrá zpěvačka, poslechnout si ji můžete v některých newyorských představeních.
Filmografie:
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1991 Sexual considerations
1993 Philadephia
1996 Cosby,Lone star (osamělá hvězda)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1999 Rodina sopránů(TV seriál), Třetí hlídka(TV seriál), Zákon a pořádek(TV seriál)

2001 Bob Patterson(TV seriál), 100 Centre Street(TV seriál)
2003 Hlava státu, Queens supreme(TV seriál)
2005 Strangers with candy,Chirurgové (TV seriál)

Chirurgové - Fotky

9. ledna 2008 v 22:41

Sára Ramiréz - Životopis

8. ledna 2008 v 18:49
Narozena: 31.08.1975

Místo narození: Mazatlan, Sinaloa, Mexico

Znamení: Panna

Životopis:
Životopis jsem bohužel nenašel,ale intenzivně na tom pracuji

Justin Chambers - Životopis

8. ledna 2008 v 18:48
Profese: Herec
Datum narození: 11.06.1970
Místo narození: Springfield, Ohio, USA
Znamení: Blíženci
Životopis: Justin se narodil ve Springfieldu v Ohiu rodičům Pam a Johnovi Chmbersovým. Má dvojče Jasona, staršího bratra a dvě starší sestry.

Svojí manželku Keishu si vzal v roce 1993. Má s ní pět dětí Issabelu, dvojčata Mayu a Kailu, Evu a Jacksona.

Pracoval jako model v Evropě, v Japonsku a USA. Bydlel v New Yorku. Hrál ve filmech Svatby podle Marry, Mušketýr, Zvěrohruh. Nejvíce se proslavil rolí Dr. Alexe Kareva v seriálu Chirurgové.
Filmografie:

1994
"Another World" (TV seriál)

1996
Ohnivé žně

1997
Rose Hill (TV film)

1998
Ranč v údolí (TV seriál)

1999
Nespoutaná volnost
"Seasons of Love" (TV seriál)

2001
Mušketýr
Svatby podle Mary

2002
Duševní slepota (TV film)
Leo

2003
For Which It Stands
"Odložené případy" (TV seriál)

2004
Zodiac, The

2005
"Chirurgové" (TV seriál)
Filmografie:
2005Southern Belles ...Rhett Butler
2004Secret Service, The ...Charles Brody
2003For Which It Stands ...German Soldier
2002Hysterical Blindness ...Rick
2001Mušketýr (The Musketeer) ...D'Artagnan
2001Svatby podle Mary (The Wedding Planner) ...Massimo
1999Seasons of Love ...Adult Hocking
1999Nespoutaná volnost (Liberty Heights) ...Trey Tobelseted
1997Rose Hill ...Cole Clayborne
1996Harvest of Fire ...George
1964Another World ...Nicholas 'Nick' Hudson (1995)

T.R. Knight - životopis

8. ledna 2008 v 18:46
Základní údaje
Narozen: :26.03.1973

Místo narození: Minneapolis, Minnesota, USA

Znamení: Beran



Životopis:
Jeho celé jméno je Theodore Raymond Knight a narodil se 26. března 1973 v Minneapolis, státě Minnesota. Většinou je ale znám pod zkratkou jeho jména T.R. Jeho přezdívka je Teddy. Své první herecké zkušenosti začal sbírat už jako pětiletý kluk v divadle Guthrie v Minneapolis. Zde si zahrál kromě své první role Tinyho Tima například roli Amadea ve stejnojmenné divadelní hře Amadeus.
Po přestěhování se do New Yorku začal hrát v divadle na Broadwayi, kde stvárnil také spoustu divadelních rolí.

Na televizní obrazovce se objevil v několika dílech Kriminálky Las Vegas nebo Zákonu a pořádku. Ale nejvíce ho u nás proslavila role stážisty George O'Malleyho v seriálu Chirurgové. Navzdory tomu, že v seriálu odolává posměškům na jeho orientaci, v jeho osobním životě je gay.

Filmografie:
2002
Charlie Lawrence ...Ryan Lemming
2003 Garmento ...Daniel
 
 

Reklama