Alicia Keys

Alicia Keys - Životopis

14. ledna 2008 v 19:11
Profese: Zpěvačka
Datum narození: 25.01.1981
Místo narození: Manhatan, New York, USA
Znamení: Vodnář
Životopis:
Mladičká Alicia Keys je nejnovějším objevem proslulého lovce talentů Clivea Davise. Talentovaná Newyorčanka vystudovala střední školu v 16-ti letech a poté byla přijata na University of Columbia. Je autorkou všech svých skladeb.
Filmografie:
2008Bell Book and Candle ...
2007Nanny Diaries, The ...Lynette
Diskografie:Album
2005
Unplugged
2004
If I Ain't Got You
2003
You Don't Know My Name
2003
The Diary of Alicia Keys
2002
How Come You Don't Call Me
2001
Songs In A Minor
 
 

Reklama