Duben 2008









Serge Falck - Životopis

25. dubna 2008 v 14:33 Medicopter 117
Profese:
Herec
Datum narození: 19. 04. 1966 (42 let)
Místo narození: Belgie
Znamení: Beran
Životopis:
Herectví se učil v Indsbrucku,poté působil mimo jiné v Salzburgu,Vídni a Mnichově.Svoji televizní kariéru začínal v jednom z dílu serialu Místo činu.Od té doby je Serge Falck velmi žádaným hercem. Za film Ouvej (Autsch) získal v roce 1996 prestižní cenu Romy
Filmografie:
1998Quintett komplett ...
1997
Medicopter 117 ... Petr Berger
1997Schuld der Liebe, Die ...Steinmetz
1996Autsch!!! ...Chris
1995Bruder, ich brauche dein Blut ...Bodo Borchert
1995Auf Teufel komm raus ...Chief editor
1994Etwas am Herzen ...Johannes
1994Salzbaron, Der ...
1987Stein des Todes, Der ...Frank

Peter Berger - Životopis

25. dubna 2008 v 14:17 Medicopter 117
Petr je zdravotník týmu A, svou práci dělá dobře a baví ho. Chvíli studoval medicínu, ale psychicky to nezvládal, a proto toho nechal. Má problémy s bydlením a bydlí v helikoptéře na základně. Jednoho dne potká Enricovu sestru Stellu a později sní má syna Olivera. Petr je sice zmatkář, ale všechny podržet.

Rainer Grenkowitz - Životopis

24. dubna 2008 v 22:56 Medicopter 117
Profese:
Herec
Datum narození: 54. 11. 1955 (53 let)
Místo narození: Berlín, Německo
Znamení: Střelec
Životopis:
Rainera Grenkowitze určitě znáte ze seriálu Medicopter 117, kde hrál Michaela Lüdwitze. Ve 4 sérii se však stane svědkem zločinu a mafie ho chce zabít. Proto uprchne do USA. Tím pádem se musí rozloučit s Karin, kterou miluje. Potom ho vylákají zpět do Německa aby ho mohli zabít. Při jeho zachraňování zemře Thomas Wächter. Na zákĺadně nahradí Michaela Mark Harland.

Michale Lüdwitz - Životopis

24. dubna 2008 v 22:52 Medicopter 117
Michael je lékař týmu A. Jako doktor je velice dobrý s Thomasem a Petrem tvoří dobrý tým. Po příchodu lékařky Karin se hned zamiluje. Ale potom ho jedna náročná mise vyvede z míry. Michael chce práci u medicopteru opustit. V jeho poslední den ho však postřelí a on zůstává na vozíčku. Když se uzdraví už nechce odejít, ale naopak dále pracovat u záchrnné služby. Odejde až když uvidí vraždu svého pacienta a hrozí mu nebezpečí.

Tom Mikula - Životopis

24. dubna 2008 v 22:49 Medicopter 117
Profese:
Herec
Datum narození: 19. 02. 1969 (39 let)
Místo narození: Freital, Německo
Znamení: Vodnář
Životopis:
Tom Mikulla je známý ze seriálu Medicopter 117 kde hraje zdravotního bratra Enrica Continiho.
Má rád sqash a handball, mluví kromě němčiny taky anglicky a rusky. Má šedozelené oči a světlehnědé vlasy. Měří 179 cm.
Filmografie:
2003Ve jménu lásky a povinnosti (Trenck - Zwei Herzen gegen die Krone) ...
1997Highspeed - Die Ledercops ...Zack Hauswald

Jan Šťastný - životopis

24. dubna 2008 v 20:34 Ordinace v Růžové zahradě
Profese:
Herec
Datum narození: 09.12.1965
Místo narození: Zlín, Československo
Znamení: Střelec
Životopis:
Jan Šťastný se narodil ve Zlíně v roce 1965. Studoval pražské DAMU a od roku 1988 do roku 1992 působil v Národním divadle (např. ve hrách Orgon a Katynka z Heilbronnu). Po odchodu z Národního divadla se stal členem Divadla na Vinohradech, kde se představil mj. jako Marlow ve hře Král Krysa nebo jako Cassio v Othelovi. Objevil se v některých TV seriálech, jako např. Život na Zámku a Náměstíčko nebo v TV inscenacích Stín viny či Arrowsmith.

V roce 2005 vytvořil v Divadle na Vinohradech postavu Felixe ve stejnojmenné hře Anglické dramatičky Charlotty Jonesové. Tato hra byla přeložena do mnoha jazyků a hrála se v Itálii, Austrálii, Německu, Španělsku a dokonce i na Broadwayi (v New Yorku). Anglická kritika nazvala Felixe Hamletem XXI. století.

Jan Šťastný se věnuje také dabingu. Převážně dabuje amerického herce Antonia Banderase.

V roce 2004 si zahrál finančního ředitele PRP Františka Richtra (France) ve velice úspěšném seriálu TV Nova Pojišťovna štěstí.
Filmografie:
2007 Ordinace v Růžové Zahradě 2 ... Dalibor Frinta
2004Pojišťovna štěstí (TV seriál) ...Franci (František Richtr), finanční ředitel pojišťovny
1994Nexus 2.431 ...McCornick Jr.
1991Oko za oko ...
1983Za humny je drak (Za humny je drak) ...Prince Jan

Barbora Munzarová - životopis

24. dubna 2008 v 20:28 Ordinace v Růžové zahradě
Profese:
Herečka
Datum narození: 28.12.1971
Místo narození: Praha, Československo
Znamení: Kozoroh
Životopis:
Barbora Munzarová se narodila 28. 12. 1971. Jejími rodiči jsou herci Luděk Munzar a Jana Hlaváčová. Má o osm let starší sestru Terezu, která v současné době pracuje jako městská policistka.

V dětství Bára hodně sportovala, a proto po gymnáziu chtěla studovat Fakultu tělesné výchovy a sportu. Jako druhou školu si vybrala DAMU, přestože neměla zatím s herectvím žádné zkušenosti a rodiče ji od této dráhy spíše odrazovali. Nicméně byla přijata a tím bylo o budoucnosti rozhodnuto.

Po škole dostala angažmá v Divadle Josefa Kajetána Tyla v Plzni, kde před lety začínala i její maminka. Působila tam pět sezón a hrála i tak stěžejní role jako je Desdemona nebo Maryša. Vystupovala i v operetách, za hlavní roli muzikálu Holka nebo kluk, který napsal Antonín Procházka na motivy stejnojmenného filmu s Adinou Mandlovou, byla dokonce v nejužší nominaci na cenu Thálie.

V roce 1999 dostala nabídku angažmá v Divadle na Vinohradech a přijala. Seznámila se tam s Jiřím Dvořákem, kterého si v roce 2002 vzala a narodila se jim dcera Anička. V Divadle na Vinohradech působí dodnes, stejně jako její manžel i maminka.

Na televizních obrazovkách jste mohli Báru vidět například v seriálech Místo nahoře a Pojišťovna štěstí nebo v televizním filmu Vůně vanilky.Od roku 2008 hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2,kde hraje doktorku Pavlu Barnovou. Svůj hlas v dabingu propůjčila například rybce Dory z animovaného filmu Hledá se Nemo. Účinkovala na Letních shakespearovských slavnostech 2006 a 2007. Aktuálně ji můžete vidět v několika hrách Divadla na Vinohradech.
Filmografie:
2007 Ordinace v Růžové Zahradě 2 ... Pavla Barnová
2004Pojišťovna štěstí (TV seriál) ...Jituš, švagrová Anny

Shannenka 14.4. 2008

23. dubna 2008 v 15:32 Čarodějky
Paparazzi vyfotografovali Shannenku dva dny po jejích 37. narozeninách jak se svým krásným "chlupatým" pejskem nastupuje do auta.

Enrico Continy - Životopis

21. dubna 2008 v 21:46 Medicopter 117
Enrico je nováček pocházející z Itálie. Je oblíbený, ale nejraději ho má Biggi. Enrico dělá box a jako zdravotník je výborný. U medicopteru zažije spoustu adrenalínových zážitků. A dokonce naučí Petra boxovat. Později odjede z Biggi do Itálie.

Jo Weil - Životopis

21. dubna 2008 v 21:45 Medicopter 117
Profese: Herec
Datum narození: 29.08.1977 (31 let)
Místo narození: Frankfurt, Německo
Znamení: Panna
Životopis:
Jo Weil je Německý herec kterého můžete znát ze seriálu Medicopter117 Jedes leben zält kde hrál zdravotního bratra Floriana Lenze. Zahrál si taky jednu z hlavních rolí v německém seriálu Verbotene Liebe (Zakázaná láska)
Filmografie:
1998 Medicopter 117 (Medicopter 117 - Jedes Leben zählt) ... Florian Lenz

Florian Lenz - Životopis

21. dubna 2008 v 21:43 Medicopter 117
Florian je poslední zdravotník v týmu B. Do medicopteru nastupuje po odchodu Enrica. Florian se stal nedílnou součástí týmu B a je sním legrace.

Urs Remond - Životopis

21. dubna 2008 v 21:42 Medicopter 117
Profese:
Herec
Datum narození: 12.10.1964 (44 let)
Místo narození: Německo
Znamení: Váhy
Životopis:
Urs Remond je německý herec známý především ze seriálu Medicopter 117, kde hrál doktora Marka Harlanda. Kromě němčiny mluví také francouzsky a pobýval dlouho v Paříži. Měří 181 cm, má tmavě hnědé vlasy a hnědé oči. V mládí se zabýval tancem, měl však nehodu na motorce a ta jeho taneční aktivity ukončila a tak se dal na herectví.
Filmografie:
2002Edgar Wallace - Die vier Gerechten ...Oliver Woods
2000Ben & Maria - Liebe auf den zweiten Blick ...
1999Abendland ...Paul
1997Hinter Gittern - Der Frauenknast ...Marc Schneider (1998)
1996Mord auf dem Konto, Ein ...
1994Birkenhof & Lerchenau ...Konstantin
1993Auto Fritze ...
1991Milena ...
1987Otto - Der Neue Film ...1. Sch??nling