Sarah Connor - životopis

5. října 2007 v 22:35 |  Sarah Connor
Profese: zpěvačka
Datum narození: 13.06.1980
Místo narození: Delmenhorst, Německo
Znamení: Blíženci
Životopis:
Německá zpěvačka má čtyři sestry a jednoho bratra. Její první singl "Let's get back to bed boy" se v Německu stal velkým hitem. Velmi úspěšné singly "French Kissing" a "From Sarah with Love" si rychle získaly mnoho posluchačů nejen v Německu, ale v mnoha zemích celé Evropy. Jen několik týdnů po uvolnění singlu "From Sarah with Love" získává zlatou desku v Německu a Rakousku. Tohoto singlu se do dneška v jen v Německu prodalo přes 750 000 nosičů. Sarah za něj také získala ocenění trojnásobné zlaté desky v Německu, platinovou desku v Švýcarsku a Rakousku.

Své debutové album "green eyed soul" (2001) se těšilo podobným úspěchům. Jako předchozí singly si brzy po uvolnění získalo zlatou desku a do dneška trojnásobnou zlatou desku s prodanými přes 450 000 nosiči. Ve Švýcarsku se album stejně jako singl stalo platinovým a v Rakousku zlatým. Nejen v těchto zemích se stala Sarah úspěšnou, dalšími zeměmi jsou Finsko, Řecko, Polsko, Česko, Belgie, Portugalsko a Nizozemí.

V březnu 2002 získala prestižní Německou cenu Echo. Nominována byla ve třech kategoriích, ocenění získala v kategorii ženská umělkyně v Pop a Rock.
Ve zkratce:
výška: 178 cm
vlasy: blond
oči: zelené
rodiče: Soraya a Michael
domácí zvíře: pes (Luka)
Diskografie:
2005Naughty But Nice
2004Key To My Soul
2004Sarah Connor
2003Key to my soul
2002Unbelievable
2002One Nite Stand (singl)
2002Green Eyed Soul
2001Leťs Get Back To Bed - Boy (singl)
2001Green Eyed Soul
2001From Sarah With Love (singl)
2001French Kissing (singl)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama