Eddie McClintock - Životopis

9. října 2007 v 21:53 |  Sběratelé Kostí
Eddie McClintock se narodil 27.5.1967 v North Cantonu, Ohio, USA. Vystudoval obor obchodní komunikace na univerzitě ve Wright State a následně se přestěhoval do Los Angeles. Zde pracoval jako pojišťovací agent pro svého strýce.

Svou hereckou kariéru započal jako asistent produkčního, kvůli sporu s producentem, který jej veřejně ponížil, opustil své místo a dal výpověď. Pak začal účinkovat v reklamě, ale jeho velký zlom přišel s rolí v seriálu Ned and Stacey. Chvíli potom mu byla nabídnuta jedna z hlavních rolí v seriálu Holding the Baby stanice FOX. Dále pak byl k vidění v seriálech Stark Raving Mad (kde hrál podivínského asistenta hororového spisovatele Tonyho Shalhouba), A.U.S.A., Přátelé (finále osmé sezóny), Felicity, Dr. House, Less Than Perfect nebo Sex ve městě.
McClintock se také objevil v mnoha filmech, jmenujme třeba Hollywood, Hollywood, Prostě sexy, Screenland Drive, Moving August nebo jeho filmový debut Úspěšný Mumford.

Svůj volný čas, když nehraje v seriálu či filmu, tráví serfováním, malováním a bubnováním. Pobývá v Los Angeles a 1.5.2005 se oženil s Lynn Sanchezovou.

V seriálu Bones - Sběratelé kostí hraje vedlejší postavu agenta Tima Sullivana
Filmografie

2007
The Winner - epizoda 1x04
2007 Sběratelé kostí - Bones (TV seriál) - epizody 2x13, 2x14, 2x15, 2x16
2006-2007 Big Day (TV seriál) - epizody 1x07, 1x10, 1x11
2006 My Boys (TV seriál) - epizody 1x04, 1x05, 1x06, 1x07
2006 Zoufalé manželky (TV seriál) - epizody 2x17, 2x18, 2x20
2006 Crumbs (TV seriál) - epizody 1x01-05
2006 The Great Malones (TV seriál) - epizoda 1x01
2005 Three Wise Guys (TV film)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)- epizoda 4x04
2005 Confessions of an American Bride (TV film)
2005 Dr. House (TV seriál) - epizoda 1x19
2003-2004 Married to the Kellys (TV seriál) - epizody 1x05, 1x16
2003 Lásce neutečeš (TV film)
2003 Less Than Perfect (TV seriál) - epizoda 2x05
2003 Miss Match (TV seriál) - epizoda 1x13
2003 Jane má schůzku (TV film)
2003 The Pitts (TV seriál)- epizoda 1x05
2003 A.U.S.A. (TV seriál) - neznámá epizoda
2003 Untitled Nicole Sullivan Project (TV film)
2002 Dva z Queensu (TV seriál) - epizoda 5x09
2002 Hollywood, Hollywood
2002 Přátelé (TV seriál) - epizody 8x23, 8x24
2002 Prostě sexy
2002 Moving August
2002 Glory Days (TV seriál) - epizoda 1x05
2002 BS* (TV film)
1999-2001 Felicity (TV seriál) - epizody 1x15, 4x08
2001 Say Uncle (TV film)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál) - epizoda 5x08
2000 Just Shoot Me! (TV seriál) - epizoda 5x07
2000 Sex ve městě (TV seriál) - epizoda 3x13
1999-2000 Stark Raving Mad (TV seriál) - 22 epizod
2000 Screenland Drive
1999 Úspěšný Mumford
1999 Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál) - epizoda 1x09
1998 Holding the Baby (TV seriál) - neznámá epizoda
1997 Ned and Stacey (TV seriál) - epizody 2x07, 2x11, 2x12, 2x20
1997 Diagnóza: Vražda (TV seriál) - epizoda 4x14
Fotky:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama