Alyssa Jayne Milano - O ní

14. října 2007 v 19:49 |  Čarodějky
(*19. prosince 1972, New York, USA) je filmová herečka. Pochází z italsko-americké rodiny - její matka Lin je modní designérka, její otec Tom přepracovává filmovou hudbu.
K herectví se dostala úplnou náhodou, když ji chůva jednoho dne vzala s sebou na konkurz do putovního muzikálu Annie, který odstartoval na Broadwayi. Zatímco paní na hlídání odešla s nepořízenou, Alyssa měla tehdy štěstí a dostala svou první roli. V sedmi letech tak s maminkou vyrazila na osmnáctiměsíční divadelní turné. Domů se vrátila jako energická a charismatická mladá herečka, která se z účinkování v reklamách v deseti letech přehoupla do seriálu Who's the Boss. Z Hollywoodu už neodešla.

Filmografie

  • 2003 Dickie Roberts: Former Child Star - Cyndi
  • 2002 Kiss the Bride - Amy Kayne
  • 2002 Buying the Cow - Amy
  • 2001 Diamond Hunters (TV miniseriál) - Tracey Van der Byl
  • 2001 Revealed with Jules Asner (TV seriál) sama sebe
  • 2001 Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure - hlas
  • 2001 Family Guy (TV seriál) - sama sebe v epizodě: "Mr. Griffin Goes To Washington"
  • 2001 Spin City (TV seriál) - Meg Winston v epizodě: "Rain on My Charades"
  • 2000 The Women of Charmed (TV) - PhoebeHalliwell
  • 1999 Celebrity Profile: Alyssa Milano (TV) - sama sebe
  • 1999 Blink 182: The Urethra Chronicles (video) - Josie
  • 1999 Jimmy Zip
  • 1998 Charmed (TV seriál) - Phoebe Halliwell
  • 1998 Zlatá horečka /Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure/ (TV) - Frances Ella Fitz
  • 1998 Fantasy Island (TV seriál) - Gina Williams v epizodě: "Superfriends"
  • 1997 Spin City (TV seriál) - Meg Winston v epizodě: "They Shoot Horses, Don't They?"
  • 1997 Below Utopia (hlavní producentka) - Susanne
  • 1997 Láska na druhý dotek /Hugo Pool/ - Hugo Dugay
  • 1997-1998 Melrose Place (TV seriál) - Jennifer Mancini
  • 1996 Jimmy Zip
  • 1996 Public Enemies - Amaryllis
  • 1996 Krutá Aljaška /To Brave Alaska/ (TV) - Denise Harris
  • 1996 Glory Daze - Chelsea
  • 1996 Milenec nebo vrah /Fear/ - Margo Masse
  • 1995 Smrtelné hříchy /Deadly Sins/ - Cristina
  • 1995 Poison Ivy II - Lily
  • 1995 Náhradní matka /The Surrogate/ (TV) - Amy Winslow
  • 1995 The Outer Limits (TV seriál) - Hannah Valesic v epizodě: "Caught in the Act"
  • 1994 Embrace of the Vampire - Charlotte
  • 1994 Confessions of a Sorority Girl (TV) - Rita Summers
  • 1993 Conflict of Interest - Eve
  • 1993 Dvojitý drak /Double Dragon/ - Marian Delario
  • 1993 The Webbers - Fan
  • 1993 Candles in the Dark (TV) - Sylvia Velliste
  • 1993 Casualties of Love: The Long Island Lolita Story (TV) - Amy Fisher
  • 1992 Little Sister - Diana
  • 1992 Where the Day Takes You - Kimmy
  • 1989 Speed Zone! - Lurleen
  • 1988 Teen Steam (video) - sama sebe
  • 1988 Dance 'Til Dawn (TV) - Shelley Sheridan
  • 1988 Crash Course (TV) - Vanessa Crawford
  • 1986 The Canterville Ghost (TV) - Jennifer
  • 1985 Komando /Commando/ - Jenny Matrix
  • 1984 Who's the Boss? (TV seriál) - Samantha 'Sam' Micelli
  • 1984 Old Enough - Diane
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama